El Coaching és un conjunt de tècniques que volen ajudar-te a arribar allà on vols, d’una manera més ràpida que si ho fessis tot sol.

Si bé algunes tècniques són similars a la psicologia, hi ha diferències importants. Al Coaching no hi ha diagnòstics  ni malalties, es posa més el focus en el futur i en l’acció,  es dona més responsabilitat al client,…

Què fa un Coach?

Com a Coach t’ajudo a moure’t des d’on ets ara fins allà on vols ser en el futur. I t’ajudo a arribar-hi més ràpid que si ho fessis sol/sola.

Això ho faig mitjançant preguntes, ajudant-te a conèixer-te millor tu mateix i a trobar les teves pròpies respostes/solucions als temes que t’amoïnen.

Un Coach no sol donar consells ni proposar solucions; les solucions que et podria proposar no tenen perquè funcionar-te a tu!

Per poder rebre Coaching, cal que:

– Tinguis un objectiu important per a tu, i que et suposi un repte important.

– Sàpigues mantenir els compromisos que agafes amb tu mateix.

– El tema a treballar no impliqui cap patologia. El Coaching no és teràpia psicològica.

En el Coaching…

– Tot el que es parli és 100% CONFIDENCIAL.

– El tema a tractar el decideix la persona que rep el Coaching.

– Les sessions solen durar entre 45 minuts i una hora.

– Podem fer les sessions a casa teva, al meu despatx, o inclús per telèfon sense perdre qualitat.

– No hi ha una durada fixa per a un procés de Coaching. De 6 a 8 sessions sol ser el més habitual.

El Coaching no és només per a directius d’empreses

– El Coaching va néixer per als esportistes, i al veure’n els resultats tan positius va passar ràpidament al món de l’empresa.

– Actualment, també es fa Coaching en àmbits personals a qui ho demani i, en el meu cas, m’apassiona ajudar a joves/adolescents i a pares/mares.

Què has de buscar en un Coach?

– Que t’hi entenguis personalment. En el meu cas, els clients en destaquen la meva accessibilitat i el fet de ser molt proper.

– Que tingui una bona formació i experiència. És important comprovar que el teu Coach tingui la certificació per algun organisme competent com la ICF (International Coach Federation), com és el meu cas, doncs garanteixen la formació i un nombre d’hores d’experiència.

Què costa el Coaching?

– El cost s’adapta de forma específica al teu cas. Sí que et puc dir que no és una inversió alta, i que el resultat compensa. Parlem-ne! M’encantarà explicar-te més detalls d’aquest món fascinant!

Contacta’m clicant a aquest link.