1a

NO

M'AGRADA

LES COSES

COM EM VAN

pares feliços

NO

A CASA

LES COSES

FUNCIONEN

3a

NO

SABEM

ON TROBAR

LES MILLORS

XERRADES

4a

NO

TINC TOTES

LES EINES

QUE NECESSITO

Intergeneracional

NO

TREBALLEM

BÉ JUNTS

Llibre

NO

SÉ QUIN ÉS

EL LLIBRE IDEAL

PER MILLORAR

Carles Ventura Coaching a Joves a Barcelona 2017-03-13T08:59:12+00:00

Últimes Publicacions:

Si la teva filla té vocació tecnològica o científica, anima-la a seguir!

En uns temps on el mercat laboral no troba suficients llicenciats en estudis STEM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques) sorprèn veure que gran part de les noies adolescents renuncien a aquest món quan escullen estudis superiors. […]

Si tu hija tiene vocación tecnológica o científica, anímala a continuar

En un momento en el que el mercado laboral no encuentra suficientes licenciados en estudios STEM (Ciencia, Tecnología, Ingeniería y Matemáticas) sorprende ver que gran parte de las chicas adolescentes renuncian a este mundo cuando escogen estudios superiores. […]

Preparemos a los hijos para el mercado laboral

A más de un padre y madre se nos ha helado el corazón pensando en cómo será el futuro laboral de nuestros hijos adolescentes. Y nos gustaría saber qué podemos hacer para evitar la perspectiva de tener a los hijos viviendo aún en casa pasados los 30, sin trabajo y desanimados. […]

Agré

Testimonis:

”Les idees que en Carles expressa i les eines que proposa, en activitats molt ben valorades pels seus destinataris, són clares, argumentades i clarament coincidents amb el projecte educatiu de l’Escola” (Taller a adolescents)
Joan Puig, Director, Escola Súnion (Barcelona)
“En tres hores ens vas fer riure, reflexionar, conviure, valorar…ens vas trencar algun esquema i, sobre tot APRENDRE, agafar alguna cosa de fora per fer-la nostra. Una sessió de treball amb bon regust!!!!” (Formació a docents)
Eloïsa Sugrañes, Directora, Escola Puigcerver (Reus)
“En Carles va aconseguir mantenir un alt nivell de seguiment i participació per un auditori de 120 joves. La xerrada que formava part de les 3ª Jornades Tècniques d’FP va ser tot un èxit” (Taller a adolescents)
Mercè Rom, Cap d’Estudis de FP, IES Jaume Mimó (Cerdanyola del V.)
“La xerrada, molt propera i amb referències molt encertades, va esdevenir un espai de reflexió tranquil·la sobre “l’ofici” de pare/mare que els assistents van agrair” (Conferència a pares)
J.Antoni Martínez Serra, Sots-director, Escola Salesians (Sabadell)
“Després del procés de coaching vaig més segura per la vida i trepitjo fort: ho noto! Recomano molt treballar amb el Carles”
Maria R., 14 anys

Multimèdia:

Llibre Millors pares del món
Canal Vídeos
Canal Àudios
Podcast Itunes Carles Ventura

Regala Coaching: