Els joves amb qui treballo noten que hi ha temes fonamentals a la seva vida per als quals no els han preparat: desenvolupar l’autoestima, triar estudis, enfrontar-se al precari mercat laboral, relacionar-se amb els altres, motivar-se pels estudis…

El Coaching et permetrà marcar-te objectius referents a les àrees on més t’interessi treballar, i definir les accions que vols fer per canviar les coses.

Ja ho veus: si realment vols canviar coses a la teva vida, el Coaching t’ajudarà a fer-ho. Si no vols canviar res… el Coaching no funcionarà. La decisió final de rebre Coaching és teva, doncs ningú no es pot comprometre per tu.

Molt senzill. Farem sessions d’una horeta aproximadament, durant les quals et faré preguntes, jocs… per ajudar-te a conèixer-te, a reflexionar, i veure què vols realment. Només cal que portis ganes de treballar i de pensar…

Durant les sessions marcaràs -amb la meva ajuda- les accions que vols fer, i tindràs dues setmanes per posar-ho en pràctica.

El procés no sol ser gaire llarg, ja que està molt orientat a l’acció i al canvi.

El Coaching va néixer als USA, al món de l’esport (especialment d’elit), i el seu èxit el va portar ràpidament al món de l’empresa, a executius de grans corporacions. Ara s’està generalitzant el seu ús per a tot tipus de persones.

En el meu cas, jo m’he especialitzat en Joves que, tal i com em passava a mi fa uns anys, no saben per on començar a canviar les coses que els preocupen.

Si vols que comentem, no dubtis a contactar-me.

“De cop en quan, fins i tot els millors pianos han de ser afinats”

Què n´han tret d’altres joves?

”Després de treballar amb el Carles, diria que un Coach és a la vegada un orientador (tot i que no et digui el què has de fer) i un motivador”
Mireia V., 17 anys
“El balanç del procés de Coaching, el considero molt positiu: He orientat els meus estudis universitaris i el meu futur professional. També noto que ja no em costa tant obrir-me a les persones i tinc més seguretat en mi mateix”.
Enric A., 17 anys
“M’has ajudat a que pugui creure en mi, a valorar-me millor i a conèixer el meu potencial. I sobretot, a Somriure. Moltes gràcies, Carles 🙂 “.
Najib D., 23 anys
“(El Coaching) Ha sigut una experiencia molt bona, i m’ha ajudat moltíssim a trobar solucions als problemes i veure la vida amb un altre punt de vista. És molt recomanable”.
Anna R., 17 anys
“Després del procés de Coaching vaig més segura per la vida i trepitjo fort: ho noto! Recomano molt treballar amb el Carles”
Maria R., 14 anys
“Ara ja tinc clar què vull estudiar, i estic desitjant que arribi el proper curs! M’ha agradat treballar amb en Carles perquè m’ha ajudat a escoltar-me i valorar-me a mi mateixa. Amb ell he entès que la por ha de ser tan sols un factor que et fa estar alerta, i que no l’he de deixar que m’aturi. Explorant des de diferents perspectives el tema que em preocupava, en Carles m’ha donat l’empenta que em calia i, el que és més important, he après una manera molt útil de reaccionar davant d’un problema”.
Laia T., 17 anys
“Gràcies al Carles he aconseguit fer coses que no sabia que podia fer“.
Ferran S., 13 anys
“Amb el coaching he après a ordenar les idees i d’alguna manera en Carles m’ha guiat pel ‘bon camí’. Gràcies!”.
Maria R., 15 anys